Wildobservatie

De bostuin van Vakantievilla Viva la Veluwe en Vakantiewoning De Ossenkolk zit vol met talloze vogelsoorten en kleine diersoorten. In de tuin bevinden zich drie vogelobservatiehutten van waaruit vogels kunnen worden gespot en gefotografeerd, en een wildobservatiescherm. Ideaal voor fotografen en natuurliefhebbers! Als gast van onze vakantievilla en vakantiewoning kunt u hier vrij gebruik van maken.

De wildcamera’s die wij in onze tuin hebben geplaatst, leggen dag en nacht vast welk wild er vanuit de tuin zichtbaar is. Met grote regelmaat zien wij wilde zwijnen, dassen, vossen en boommarters, maar ook herten, ree├źn en bunzingen worden met wat geluk gespot. Al vele gasten hebben het geluk gehad om vanuit onze tuin wild te kunnen spotten; in de schemering zijn de kansen het grootst.

Op deze pagina vindt u een aantal beelden van onze wildcamera. Op Facebook plaatsen wij dagelijks filmpjes van de afgelopen avond/nacht.

Wij hopen u in de toekomst te mogen begroeten in onze Vakantievilla en/of Vakantiewoning, zodat u het wild en de overige flora en fauna met eigen ogen kunt aanschouwen!

Edelhert september 2014

Das september 2014

Vos en das juli 2014

Das juni 2014

Zwijn met biggen mei 2014

Vos mei 2014

Zwijn mei 2014

Das 12 mei 2015

Vos 12 mei 2015

Vos en das samen mei 2015

Zwijn met jongen mei 2015

Eekhoorn mei 2015

Vos bij daglicht mei 2015

Uitzicht vanuit het wildobservatiescherm:

Uitzicht vanuit het wildobservatiepunt

Uitzicht vanuit het wildobservatiepunt bij daglicht