Wandelen en fietsen

 

Ideaal wandel- en fietsgebied!

Vierhouten en ook ons perceel wordt aan alle kanten omringd door zeer uitgestrekte bossen, grote heidevelden en zandvlaktes. U kunt hier eindeloos en afwisselend wandelen en fietsen.

Wandelen

Direct naast ons huis beginnen de wandelpaden. Er zijn in- en om Vierhouten diverse gemarkeerde wandelroutes van verschillende afstanden te vinden. Ook hebben wij flink wat wandelroutes op papier voor u beschikbaar, waarvan een groot deel vanuit Viva la Veluwe start.

Fietsen

Ook per fiets kunt u er eindeloos op uit trekken vanaf ons huis! Fiets door uitgestrekte bossen en heidevelden, en geniet onderweg ergens van een lekkere koffiestop of een lunch. Mogelijkheden te over! Wij hebben meerdere mooie fietsroutes op papier voor u beschikbaar, die allen vanuit Viva la Veluwe starten. Onze accommodaties beschikken over overdekte en afsluitbare fietsenstalling.

Fietsknooppuntenroute

Het landelijke fietsknooppuntennetwerk biedt veel fietsmogelijkheden hier op de Veluwe. Aan het eind van onze straat fietst u zo het fietspad op waarbij u meteen op een fietsknooppuntenroute zit.