Informatie en faciliteiten vakantiewoning

Vakantiewoning ‘De Ossenkolk’

Vakantiewoning ‘De Ossenkolk’ is geschikt voor 2 volwassenen. Eventueel kan in de slaapkamer een kinderbedje worden bijgezet voor een klein kind van 0-3 jaar oud (bedje zelf meebrengen). De woning is rookvrij. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
De vakantiewoning is prettig privé gelegen, zonder buren (afgezien van onze andere vakantiewoning aan de andere zijde van het perceel) en aan alle kanten omringd door bos. U kijkt aan alle kanten uit over onze grote bostuin en de daarin gelegen vijver.

Indeling woning:

Entree, netjes uitgevoerde living met heerlijk grote loungebank, eethoek, gaskachel, en een moderne open keuken voorzien van koelkast (geen diepvries), een 4-pits kookstel en een magnetron. De keuken is volledig uitgerust met kookgerei, serviesgoed etc. Tevens is er een Senseo-apparaat en waterkoker aanwezig voor het bereiden van koffie en thee.

Keurige badkamer met toilet, douche en wastafel met meubel.

Slaapkamer met tweede wastafel met meubel, inbouwkast en sfeervolle 2-persoons bedstee. De afmeting van de bedstee is 1.40 bij 2.00 meter. Hiermee is de woning (ook gezien de plafondhoogte) wat minder geschikt voor mensen langer dan 2.00 meter. Bedlinnen is inbegrepen, u treft de bedstee opgemaakt aan.

De woning is voorzien van gratis internet (Wi-Fi).

Buitenfaciliteiten:

Eigen terras voorzien van zitje, met uitzicht over onze bostuin en vijver. Privé toegangshek en oprit met eigen parkeerplaats. Overdekte en afsluitbare fietsenstalling aanwezig, met daarbij nog een overdekt terrasje voor uw gebruik. Er is een privé stuk tuin voor u beschikbaar met o.a. ligbedden, een picknicktafel en uitzicht op de vijver en het omringende bos. Ook is er een gemeenschappelijk stuk ‘wilde’ tuin beschikbaar waar u vrij gebruik mag maken van 3 verschillende vogelobservatiehutten/fotografiehutten en 1 wildkijkscherm.

Ligging
De woning ligt in de hoek van onze bostuin van anderhalve hectare groot. In deze tuin vindt u ook een wildobservatiepunt (er worden hier veel vossen, wilde zwijnen en dassen gezien) en een vogelobservatiepunt waar u vrij gebruik van kunt maken. De tuin is rijk aan vele soorten vogels, planten en bloemen. Het is een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en/of fotografieliefhebbers. Wij plaatsen op onze Facebookpagina bijna dagelijks filmpjes van het wild, gemaakt in en om onze tuin.

Aan de andere kant van de tuin ligt onze voormalige eigen woning, welke we vanaf voorjaar 2020 eveneens beschikbaar stellen als vakantiewoning. De afstand bedraagt ca. 100 meter en verder zijn er geen buren. U heeft dus alle rust en privacy die u zich kunt wensen!

De vakantiewoning is genoemd naar ‘De Ossenkolk’, een prachtig ven in het bos dat aan de andere kant van de weg ligt. Vanuit de vakantiewoning op een steenworp afstand. In de winter is dit (bij echte vorst) tevens de lokale ijsbaan!

Onze tuin grenst aan alle kanten direct aan uitgestrekt bos, dus vanuit de vakantiewoning kunt u direct beginnen aan heerlijke wandel- of fietstochten. In de vakantiewoning zijn een groot aantal wandel- en fietsroutes aanwezig, die veelal beginnen vanuit de woning.

Reserveren: Vakantiewoning ‘De Ossenkolk’ wordt verhuurd voor weekenden, midweken en weken. U kunt de vakantiewoning reserveren door ons een aanvraag per mail te sturen. Zie pagina “prijzen en reserveren” voor meer informatie. Graag tot ziens bij Viva la Veluwe!