Vakantiewoning ‘De Ossenkolk’

Onze 2-persoons vakantiewoning is mooi privé gelegen in de bostuin van Viva la Veluwe. Vanaf uw privé terras heeft u prachtig uitzicht over de bostuin met vijver. Vanuit de woning kijkt u rondom uit over onze bostuin en het omliggende bos. U heeft een ruim privé stuk tuin ter beschikking met daarin ligbedden en een picknicktafel, met uitzicht op de vijver. Daarnaast mag u vrij gebruik maken van een gemeenschappelijk stuk wilde tuin met daarin 3 vogelobservatiehutten/fotografiehutten en 1 wildkijkscherm.

De woning beschikt over een eigen toegang, oprit en parkeergelegenheid. Ook is er een overdekte en afsluitbare fietsenstalling bij de woning aanwezig.

Met een moderne keuken, badkamer, slaapkamer met extra wastafel en een romantische 2-persoons bedstee (let op: lengte 2 meter, niet geschikt voor zeer lange mensen) en fraaie living met rondom uitzicht op het bos en de heide, is deze woning van alle gemakken voorzien.

De woning is verwarmd door middel van een gaskachel, en is voorzien van gratis internet (Wi-Fi).

Vanaf 1 maart 2015 is deze vakantiewoning te huur. Kom een weekend, midweek of week genieten van deze unieke plek –  u bent van harte welkom bij Viva la Veluwe!

Wilt u een klein kind (0-3 jaar oud) meebrengen, dan is dit ook mogelijk. De toeslag is € 10,- per nacht;

Honden en overige huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de vakantiewoning.

Zie tabblad ‘Prijzen en reserveren’ voor meer informatie.