Wat te doen?

Vierhouten ligt midden op de Veluwe en biedt u alles om uw verblijf afwisselend en compleet te maken: vanuit onze locatie kunt u eindeloos wandelen en fietsen, de routes beginnen naast de deur. Zie de pagina ‘Wandelen en fietsen’ voor een impressie. Wij hebben diverse wandel- en fietsroutes voor u beschikbaar.

Vierhouten (het dorpscentrum ligt op ca. 1 km van ons vandaan) zelf beschikt over vele sfeervolle restaurants en eetcafés. Zie de pagina ‘Restaurants en winkels’. Hier kunt u terecht voor een prima lunch en/of diner. Tevens beschikt Vierhouten over een supermarkt.

Wilt u winkelen, een terrasje pakken of lekker eten in een grotere plaats, maar niet te ver weg, dan ligt op ca. 6 km van ons huis Nunspeet. Hier vindt u een aantal uitgebreide winkelstraten en vele restaurants en cafés. Verder liggen de winkelsteden en grotere plaatsen als Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle, Harderwijk allemaal binnen een half uur rijden.

In de regio zijn diverse musea en andere culturele en/of toeristische attracties. Denk aan dierentuinen, musea, zwembaden, etc. Zie de pagina ‘Dagje uit’ voor meer informatie.

Wij geven u graag tips over de omgeving! Eén ding is zeker, u hoeft zich tijdens uw verblijf zeker niet te vervelen.