Prachtig: 2 dassen samen in beeld in onze tuin (en een mooie vos)!

De afgelopen weken hebben we elke nacht (meermaals) bezoek van een das in onze tuin. Ook zijn er regelmatig wilde zwijnen (met jongen) te zien vanuit de wildobservatiehut, die op het bos uitkijkt.

Maar vannacht hadden we echt een topnacht: niet alleen kwam er tot 6x toe een das door onze tuin gewandeld, ook hadden we een uitgebreid bezoek van een vos in onze tuin en werden we verrast door prachtige beelden van 2 dassen, die elkaar wassen, te zien vanuit onze vogelobservatiehut. De filmpjes staan hieronder.

Voor de liefhebbers van meer wildfilmpjes: wij plaatsen elke dag filmpjes van de afgelopen nacht op onze Facebookpagina www.facebook.com/www.vivalaveluwe.nl  🙂 !

2 dassen 20 april 2015

2 dassen wassen elkaar 20 april 2015

Vos 20 april 2015

Genieten!

Inmiddels zijn we een ruime maand open, en wat hebben we al ontzettend veel gasten mogen verwelkomen, wat is iedereen positief en wat hebben we er zelf een hoop plezier in 🙂 ! Ondertussen begint de lente, is het goed vertoeven in de tuin, met de wild- en vogelobservatiehutten, de jacuzzi en diverse zitjes en terrasjes…. en dat alles onder het genot van een fluitend vogelconcert!

Afgelopen nacht hadden we weer wilde zwijnen met jongen op bezoek, en zoals eigenlijk elke nacht was de das ook weer een aantal keer in onze tuin te vinden. We plaatsen elke dag filmpjes op Facebook!

Vanochtend vonden we weer een prachtig bericht in het gastenboek. Daar worden we natuurlijk erg blij van! Op de pagina ‘Gastenboek’ vindt u nog meer grepen uit de gastenboeken. Wie weet mogen we u binnenkort ook verwelkomen bij Viva la Veluwe? Graag tot ziens!

150409 BK20150409_093255 20150409_071239