Bijzondere vogelfoto’s vanuit onze observatiehut

Gisteren was het een prachtige herfstdag om een paar uurtjes met de camera in de aanslag in de vogelhut in onze bostuin te zitten. Het resultaat mag er wezen, we hebben bijzondere (bos-)vogelsoorten gezien, zoals de matkopmees, sijs, goudhaantje, keep en kruisbek! Ze lieten zich helaas (nog) niet allemaal vastleggen op de gevoelige plaat, maar hieronder vindt u een selectie van de foto’s van gisteren!

IJsvogel in onze tuin!

Sinds 2 weken hebben we elke dag een ijsvogel bij de vijver in onze bostuin zitten. Best heel bijzonder om dit mooie vogeltje in eigen tuin te hebben!

Gisteren is het gelukt om de ijsvogel te fotograferen:

IJsvogel, oktober 2014

IJsvogel, oktober 2014

IJsvogel, oktober 2014

IJsvogel, oktober 2014

IJsvogel, oktober 2014

IJsvogel, oktober 2014

Edelhert! En…. verhuisd! We wonen er eindelijk zelf, en bouwen hard verder aan de B&B!

Weer een primeur: afgelopen nacht was er voor het eerst een edelhert te bewonderen vanuit ons wildobservatiepunt!

En dat was een extra leuk cadeautje, want vannacht was ook de eerste nacht dat wij in het huis sliepen; onze verhuizing naar Vierhouten is een feit!

De komende maanden gaan we door met klussen aan de rest van ons huis, en wordt de Bed & Breakfast afgebouwd. Daarna kan het inrichten gaan beginnen en daarna zullen we onze deuren gaan openen. Uiteraard vergeten we niet om tussen al het klussen door, te genieten van de prachtige natuur waar we nu echt middenin wonen. We kijken er naar uit om dit met onze toekomstige gasten te kunnen delen!

Zie hier het filmpje van het edelhert:

140901 Edelhert