Het wild blijft onze tuin bezoeken :)

Het wild blijft ons trouw bezoeken! Zo hadden we de afgelopen avond en nacht meerdere keren een das en een vos op bezoek in onze tuin. Elke dag is het weer een verrassing wat er langs is gekomen, maar tot nu toe (afkloppen 😉 !) hebben we nog geen nacht meegemaakt zónder wildbezoek. Ontzettend leuk 🙂 !

Tip: wij plaatsen elke dag de filmpjes van het wildbezoek van de afgelopen nacht op onze Facebookpagina!

Dit zijn de beelden van afgelopen avond / nacht:

Vos 12 mei 2015

Das 12 mei 2015

Prachtig: 2 dassen samen in beeld in onze tuin (en een mooie vos)!

De afgelopen weken hebben we elke nacht (meermaals) bezoek van een das in onze tuin. Ook zijn er regelmatig wilde zwijnen (met jongen) te zien vanuit de wildobservatiehut, die op het bos uitkijkt.

Maar vannacht hadden we echt een topnacht: niet alleen kwam er tot 6x toe een das door onze tuin gewandeld, ook hadden we een uitgebreid bezoek van een vos in onze tuin en werden we verrast door prachtige beelden van 2 dassen, die elkaar wassen, te zien vanuit onze vogelobservatiehut. De filmpjes staan hieronder.

Voor de liefhebbers van meer wildfilmpjes: wij plaatsen elke dag filmpjes van de afgelopen nacht op onze Facebookpagina www.facebook.com/www.vivalaveluwe.nl  🙂 !

2 dassen 20 april 2015

2 dassen wassen elkaar 20 april 2015

Vos 20 april 2015

Genieten!

Inmiddels zijn we een ruime maand open, en wat hebben we al ontzettend veel gasten mogen verwelkomen, wat is iedereen positief en wat hebben we er zelf een hoop plezier in 🙂 ! Ondertussen begint de lente, is het goed vertoeven in de tuin, met de wild- en vogelobservatiehutten, de jacuzzi en diverse zitjes en terrasjes…. en dat alles onder het genot van een fluitend vogelconcert!

Afgelopen nacht hadden we weer wilde zwijnen met jongen op bezoek, en zoals eigenlijk elke nacht was de das ook weer een aantal keer in onze tuin te vinden. We plaatsen elke dag filmpjes op Facebook!

Vanochtend vonden we weer een prachtig bericht in het gastenboek. Daar worden we natuurlijk erg blij van! Op de pagina ‘Gastenboek’ vindt u nog meer grepen uit de gastenboeken. Wie weet mogen we u binnenkort ook verwelkomen bij Viva la Veluwe? Graag tot ziens!

150409 BK20150409_093255 20150409_071239

Edelhert! En…. verhuisd! We wonen er eindelijk zelf, en bouwen hard verder aan de B&B!

Weer een primeur: afgelopen nacht was er voor het eerst een edelhert te bewonderen vanuit ons wildobservatiepunt!

En dat was een extra leuk cadeautje, want vannacht was ook de eerste nacht dat wij in het huis sliepen; onze verhuizing naar Vierhouten is een feit!

De komende maanden gaan we door met klussen aan de rest van ons huis, en wordt de Bed & Breakfast afgebouwd. Daarna kan het inrichten gaan beginnen en daarna zullen we onze deuren gaan openen. Uiteraard vergeten we niet om tussen al het klussen door, te genieten van de prachtige natuur waar we nu echt middenin wonen. We kijken er naar uit om dit met onze toekomstige gasten te kunnen delen!

Zie hier het filmpje van het edelhert:

140901 Edelhert