Prijzen en reserveren

Onze Bed & Breakfast kamers ‘Heidekamer’ en ‘Boskamer’ zijn het hele jaar door te boeken voor een aantal nachten naar keuze.
Doordeweeks geldt een minimaal verblijf van 1 nacht; in het weekend in de periode april tot en met oktober is er alleen een verblijf mogelijk van minimaal 2 nachten (aankomst op vrijdag of zaterdag). Gedurende het laagseizoen (november tot en met maart) is ook een verblijf van 1 nacht in het weekend mogelijk.

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan.

Hieronder vindt u de prijzen en algemene informatie voor onze Bed & Breakfast. Om te reserveren, kunt u ons bellen of Whats-appen/SMS-en (06-37298874) of een aanvraag mailen naar info@vivalaveluwe.nl. U kunt ook direct boeken via de beschikbaarheidskalender verderop op deze pagina. U ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag onze reactie. Graag tot ziens bij Viva la Veluwe!

Prijzen 2019:

Laagseizoen (november t/m maart): de overnachtingsprijs inclusief ontbijt is € 97,- per 2-persoonskamer. Dit is exclusief toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per nacht).

Hoogseizoen (april t/m oktober): de overnachtingsprijs inclusief ontbijt is € 102,- per 2-persoonskamer. Dit is exclusief toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per nacht).

Aankomst- en vertrektijden

Check-in tussen 15.00 en 17.00 uur, check-out voor 11.00 uur. Komt u later aan dan 17.00 uur, laat het ons dan van tevoren weten, dan houden we er rekening mee.

Overige mogelijke uitbreidingen:

Culinaire arrangementen: combineer een overnachting bij Viva la Veluwe met een heerlijke diner bij restaurant Klavertje Vier in Vierhouten, speciaal door ons aanbevolen! Zie het tabblad ‘culinaire arrangementen’ voor meer informatie en prijzen. Alleen rechtstreeks te reserveren via Viva la Veluwe, per mail of telefonisch.

Verblijf kind 0-3 jaar: tegen een toeslag van € 10,- per nacht kunt u een kind van 0-3 jaar oud meebrengen. Wij plaatsen dan een kinderbedje en kinderstoel in de kamer.

Honden en overige huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze Bed & Breakfast en vakantiewoning.

Na uw reservering ontvangt u van ons de reserveringsbevestiging, factuur en algemene voorwaarden per mail.
Graag tot ziens bij Viva la Veluwe!