Heidekamer

In de Heidekamer ziet u het thema ‘heide’ op bijzondere manieren terugkomen in het interieur. De B&B is in 2014 helemaal nieuw gebouwd en van alle gemakken voorzien om voor een heerlijk verblijf te kunnen zorgen!  U bent 7 dagen per week van harte welkom om bij ons te overnachten.

De kamer heeft een eigen ingang, openslaande tuindeuren naar een privé terras en heeft een privé badkamer met toilet en een heerlijke douche. Ook is de kamer voorzien van een wastafel en föhn.
De Heidekamer is verder voorzien van een sfeervolle zithoek met koffie- en theefaciliteiten en televisie en een kast voor uw spullen. Internet is aanwezig. U kunt heerlijk slapen op een luxe boxspring. Ook kunt u vrij gebruik maken van de jacuzzi in onze bostuin, en van onze wild- en vogelobservatiehutten.

De volgende ochtend geniet u van een heerlijk vers ontbijt, waarin behalve heerlijk verse warme broodjes en sap, ook huisgemaakte- en streekproducten worden geserveerd.

De kamer is verder voorzien van centrale verwarming, ventilatie en ramen die open kunnen. Er is gratis parkeergelegenheid voor uw auto op ons eigen terrein en ook is er gratis afsluitbare fietsenstalling aanwezig. Bij de fietsenstaling treft u bovendien een extra (gemeenschappelijk) overdekt terras met een loungeset aan, waar u vrij gebruik van kunt maken. Ook is hier een BBQ aanwezig.

Naast uw kamer kunt u ook gebruik maken van onze gemeenschappelijke ontbijt- en ontspanruimte ‘De Schaapskooi’. Hier kunt u heerlijk voor de haard zitten met koffie, thee en een boek en ontbijten (dit kan ook op uw kamer of in de tuin). Ook vindt u in De Schaapskooi een koelkast en magnetron voor gemeenschappelijk gebruik.

Desgewenst kan een campingbedje voor een klein kind (tot ca. 3 jaar) en een kinderstoel worden bijgeplaatst; informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u met meer dan 2 personen bij ons overnachten, bijvoorbeeld met een gezin of groep? Dan kunt u ervoor kiezen om zowel de Heidekamer als de Boskamer te reserveren, of om ook onze 2-persoons vakantiewoning ‘De Ossenkolk’ te reserveren.

« 1 van 2 »

Tuin, wild- en vogelobservatiepunt en omgeving

Geniet van uw eigen privé terras en wandel door onze heerlijke bostuin van anderhalve hectare vol planten, bloemen en vogels. Maak gratis gebruik van onze wildobservatiehut en vogelobservatiehut. Ook kunt u vrij gebruik maken van de jacuzzi in onze bostuin, badjassen en badlakens zijn aanwezig.

B&B Viva la Veluwe (en Vakantiewoning De Ossenkolk) ligt in een unieke bostuin met eigen wild- en vogelobservatiepunt waar u gratis gebruik van mag maken tijdens uw verblijf. Wij hebben dagelijks bezoek van o.a. vossen, dassen, wilde zwijnen, boommarters, reeën en edelherten (zie onze filmpjes op Facebook en onze eigen website). De tuin is rijk aan talloze (ook bijzondere) vogelsoorten, zoals de ijsvogel, het sijsje, de matkopmees en vele meer.

Ons perceel is rondom omgeven door uitgestrekte bossen en enorme heidevelden. De ideale plek voor heerlijke wandel- of fietstochten! Ook liefhebbers van natuurfotografie kunnen hier hun hart ophalen.