Bed & Breakfast

Wij bieden 2 luxe 2-persoons kamers, afgescheiden van ons woonhuis, met voor elke kamer een eigen ingang, een eigen terras, en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, waaronder (door u zelf regelbare) verwarming, televisie en internet (Wi-Fi). Koffie- en theefaciliteiten zijn op de kamer aanwezig. Ook is er gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein en fietsenstalling. De kamers zijn rookvrij en huisdiervrij. Als gast van onze B&B kunt u vrij gebruik maken van de jacuzzi in onze bostuin (badjassen en badlakens zijn aanwezig). Ook is er een overdekt terras en een BBQ beschikbaar voor gezamenlijk gebruik.
Daarnaast kunt u gebruik maken van onze ontbijt- en ontspanningsruimte ‘De Schaapskooi’. Hier kunt u heerlijk voor de haard genieten van een kop koffie of thee. Ook is er een koelkast en magnetron aanwezig. ’s Ochtends staat uw ontbijt in deze ruimte klaar in een picknickmand, zodat u zelf kunt kiezen waar u van uw ontbijt gaat genieten: in De Schaapskooi, op uw eigen kamer of bij mooi weer lekker buiten op uw eigen terras of aan een van de picknicktafels in onze bostuin.

Elke kamer heeft een eigen, uniek thema dat past bij onze locatie en bij onze passie voor de natuur: de Boskamer en de Heidekamer. Alle foto’s die in de kamer hangen, en ook het behang, zijn eigengemaakte foto’s.

U kijkt vanuit de kamers uit over onze prachtige bostuin met daaromheen de bosrand. Vanuit ons terrein loopt of fietst u zo de eindeloze Veluwse bossen in. In uw kamer ligt een groot aantal wandel- en fietsroutes, die grotendeels vanaf ons huis beginnen.

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan.

Kom heerlijk genieten van de rust, ruimte, ons vogel- en wildobservatiepunt, de prachtige natuur en natuurlijk een goed bed en een heerlijk ontbijt met o.a. huisgemaakte- en streekproducten! Welkom bij Viva la Veluwe!