Vakantiewoning ‘De Ossenkolk’

Onze 2-persoons vakantiewoning (met ook mogelijkheden voor meer dan 2 personen, zie hieronder) is mooi privé gelegen in de bostuin van Viva la Veluwe. Vanaf uw privé terras heeft u prachtig uitzicht over de bostuin met vijver. Vanuit de woning kijkt u rondom uit over onze bostuin en het omliggende bos. De woning beschikt over een eigen toegang, oprit en parkeergelegenheid. Ook is er een overdekte en afsluitbare fietsenstalling bij de woning aanwezig, en is er een overdekt terrasje ter beschikking (met een BBQ).

Met een moderne keuken, badkamer, slaapkamer met extra wastafel en een romantische 2-persoons bedstee (let op: lengte 2 meter, niet geschikt voor zeer lange mensen) en fraaie living met rondom uitzicht op het bos en de heide, is deze woning van alle gemakken voorzien.

De woning is verwarmd door middel van een gaskachel, en is voorzien van gratis internet (Wi-Fi).

Vanaf 1 maart 2015 is deze vakantiewoning te huur. Kom een weekend, midweek of week genieten van deze unieke plek –  u bent van harte welkom bij Viva la Veluwe!

Wilt u met meer dan 2 personen bij ons overnachten? Overweeg dan om naast de vakantiewoning, 1 of 2 tweepersoons Bed & Breakfast kamers te reserveren! Zo kunt u ook met uw gezin of met een groep genieten van een verblijf bij Viva la Veluwe.

Wilt u met meer dan 2 personen overnachten, dan is het in overleg ook mogelijk om een tent in de tuin naast de vakantiewoning te plaatsen. Toeslag € 10,- per tent per nacht (+ toeristenbelasting € 1,- per persoon per nacht).

Wilt u een klein kind (0-3 jaar oud) meebrengen, dan is dit ook mogelijk. De toeslag is € 10,- per nacht; wij plaatsen een kinderbedje en kinderstoel in de woning.

Honden en overige huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de vakantiewoning.

Zie tabblad ‘Prijzen en reserveren’ voor meer informatie.